Описание картинки
Лого 4youglobal
particle

Види китайських віз і документи для в’їзду в КНР

Дедалі частіше люди відвідують Китай з різних причин. Хтось має намір відкрити бізнес, співпрацюючи з китайськими партнерами, хтось вирішив навчатися у престижному університеті країни. У будь-якому разі для того, аби перебувати у Піднебесній, треба отримати візу.

ВИДИ КИТАЙСЬКИХ ВІЗ

ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕРМІНУ ВІДВІДАННЯ КНР РОСІЯНАМИ І МЕТИ ВІЗИ БУВАЮТЬ ТАКИМИ:

ВІЗА C

Вона видається провідникам залізниці, екіпажам літаків та пароплавів. Щоб отримати візу, потрібна двостороння угода/вимога китайської сторони.

1
ВІЗА D

Таку візу видають за заявою росіянина на території КНР, якщо він має намір мешкати в країні постійно.

2
ВІЗА F

Запрошення з Китаю/візове повідомлення потрібне, щоб виїхати з науковою або культурною метою, на стажування, лекції, експедиції або практику.

3
ВІЗА G

Видається громадянам, які їдуть до іншої країни через КНР. Потрібна віза країни, що приймає, а також транзитні папери.

4
ВІЗА J1, J2

Ці візи призначені для іноземних кореспондентів. Для тих, хто отримує візи (терміном більше або менше ніж 180 днів відповідно), потрібне відповідне свідоцтво встановленого зразка.

5
ВІЗА L

Це туристична віза або гостьова. Потрібне запрошення від родичів або квитки в обидва боки.

6
ВІЗА M

Ділова віза для підприємців.

7
ВІЗА Q1, Q2

Гостьові візи (більше ніж 180 днів або менше відповідно) до родичів — громадян Китаю.

8
ВІЗА R

Видається людям із талантами або професіями, затребуваними у КНР.

9
ВІЗИ S1, S2

Гостьові візи з метою відвідання рідних, які працюють або навчаються у КНР.

10
ВІЗИ X1, X2

Видаються студентам/учням для навчання або практики (більше або менше ніж 6 місяців відповідно). Потрібне запрошення навчального закладу та довідка про стан здоров’я.

11
ВІЗА Z

Робоча віза. Потрібен дозвіл китайської сторони.

12

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ТУРИСТИЧНОЇ ВІЗИ

Людині, яка вирушає до Китаю, щоб подивитися країну й ознайомитися з її культурою, потрібна туристична віза. Для цього потрібен певний пакет документів:

 

  • Закордонний паспорт. Є вимога до нього: паспорт має бути чинним протягом 6 місяців чи більше після повернення з Китаю на батьківщину; 2 сторінки мають бути чистими, без штампів.
  • Перша сторінка (копія) закордонного паспорта.
  • Опис товару у кресленнях/схемах/фотографіях/тексті.
  • Розворот паспорта (копія) з останньою візою (за наявності).
  • Кольоровее фото на білому тлі (3,3 х 4,8 см), без кутів та овалу.
  • Анкета. Її можна заповнити онлайн, після чого роздрукувати.

 

Ті, чиє місце народження — не російське, повинні надати додаткові документи. Потрібна довідка з роботи, де зазначено посаду і зарплату (28 000 рублів і вище). Потрібна виписка з банківського рахунка (50 000 рублів і вище).

Пенсіонерам треба скопіювати пенсійне посвідчення і взяти виписку з банку (35 000 рублів і вище).

  • ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ДІЛОВОЇ ВІЗИ

    Ділові візи видаються особам, які народилися не пізніше 1993 року. Ті, хто хоче оформити візу на 1–2 роки, повинні мати старі візи не раніше 2014 року.

    Крім того самого пакета документів, який потрібен для туристичної візи, обов’язково потрібна довідка з роботи. Індивідуальні підприємці повинні зробити копію свідоцтва про держреєстрацію і взяття на податковий облік.

  • ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ РОБОЧОЇ ВІЗИ

    Відмінність пакета документів робочої візи від пакета туристичної спрямованості у тому, що терміну дії закордонного паспорта має вистачити на весь період роботи. Додатково потрібен дозвіл, що його видає Міністерство праці, і запрошення з китайської сторони, оформлене належним чином: назва компанії, ліцензія, печатка, підпис гендиректора, телефон.

ЗІБРАТИ У МАКСИМАЛЬНО СТИСЛІ ТЕРМІНИ ПОТРІБНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ ДОПОМОЖЕ КОМПАНІЯ 4YOU GLOBAL ЗВЕРТАЙТЕСЬ!

ОТРИМАЙТЕ ВIДПОВIДЬ НА ВАШЕ ЗАПИТАННЯ

Натискаючи на кнопку ВІДПРАВИТИ, я даю згоду на обробку персональних даних

Ваша заявка отправлена.
Мы скоро с Вами свяжимся